Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@04:13:40 GMT

روایت سخنگوی گمرک از جزییات تجارت ایران و قطر

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۸۵۵۴۰

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از گمرک، سید روح الله لطیفی در آستانه سفر رییس جمهور به قطر، در خصوص تجارت با این کشور اظهار داشت: از ابتدای سال تا پایان دی ماه، ۹۶۷هزار و ۵۰۳تن کالای ایرانی به ارزش ۱۱۷میلیون و ۱۳۱هزار و ۴۴دلار به قطر صادر شد که نسبت به مدت مشابه، ۱۳درصد در ارزش کاهش داشته است، واردات کالا از قطر در این مدت هزار و ۹۰۱تن به ارزش هفت میلیون و۲۳۷هزار و ۴۴۵دلار بوده که از لحاط وزنی ۱۲۲درصد افزایش و از لحاظ ارزش پنج درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطیفی روابط تجاری هفت دولت گذشته را با قطر تشریح کرد و گفت: از دولت ششم تا دوازدهم ۱۶میلیون و ۷۵۸هزار و ۸۹۶تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۸۷۰میلیون و ۱۴۶هزار و ۳۰۱دلار بین ایران و قطر تبادل شد که ۱۵میلیون و ۷۶۱هزار و ۳۴۶تن آن، به ارزش دو میلیارد و ۲۷۳میلیون و ۵۴۶هزار و ۶۱۰دلار، صادرات ایران به قطر در ۲۸ سال گذشته بوده و ۹۹۷هزار و ۵۵۰تن به ارزش ۵۹۶میلیون و ۵۹۹هزار و ۶۹۱دلار، واردات کشورمان از قطر در این مدت بوده است.

وی افزود: در سال های ۷۲تا۷۵و در دولت ششم، ۲۹۷هزار و ۸۲۴تن کالا به ارزش ۸۵میلیون و ۹۴هزار و ۲۲۸دلار به قطر صادر شد و ۱۵۸هزار و ۲۷۹تن کالا به ارزش ۴۶میلیون و ۳۴۲هزار و ۵۸۹دلار وارد شد، در دولت هفتم نیز ۸۵۲هزار و ۲۰۴ تن کالا به ارزش ۷۱میلیون و ۳۴۸هزار و ۹۳۲دلار به کشور قطر صادر شد و ۳۸هزار و ۳۴تن کالا به ارزش ۲۵میلیون و ۱۷۳هزار و ۹۲۴دلار نیز واردات به کشور از قطر صورت گرفت که در هفت دولت گذشته پایین ترین میزان واردات از قطر طی یک دوره یک دولت بوده است.

لطیفی در ادامه توضیح داد: در دولت هشتم تجارت کشورمان با قطر، کمی بهبود یافت و صادرات به یک میلیون و ۲۶۱هزار و ۳۱۴تن و به ارزش ۱۳۵میلیون و ۶۳۴هزار و ۳۹۳دلار رسید و واردات از قطر با ۳۶۴هزار و ۹۹تن کالا به ارزش ۱۳۳میلیون و ۹۷۵هزار و ۵۱۸دلار رسید.

سخنگوی گمرک در خصوص تجارت با قطر در دولت نهم گفت: در دولت نهم ارزش صادرات با رشد ۱۵۹درصدی، به ۳۵۱میلیون و ۴۰۵هزار و ۸۰۰دلار رسید اما وزن صادرات کاهش سه درصدی داشت، واردات از قطر در دولت نهم بالاترین میزان را در ۲۸سال گذشته و در بین دولت های ششم تا دوازدهم تجربه کرده است، در این دوره ۲۷۸هزار و ۳۸۸تن کالا به ارزش ۱۶۶میلیون و ۲۵۹هزار و ۱۳۹دلار کالا از قطر به ایران فروخته شده است.

عضو شورای علمی گمرک در خصوص تجارت با قطر در دولت دهم گفت:در دولت دهم و دربین سال های ۸۸تا ۹۱ دو میلیون و ۳۹۸هزار و ۹۴۶تن کالا به ارزش ۳۰۱میلیون و ۴۳هزار و ۲۱۷دلار به کشور قطر کالای ایرانی صادر شد و ۱۵۲هزار و ۱۴تن کالا به ارزش ۱۱۸میلیون و ۷۸۸هزار و ۹۴۰ دلار نیز کالا از قطر وارد شد.

لطیفی در خصوص تجارت با قطر در دولت یازدهم توضیح داد:صادرات کشورمان به قطر در سال‌های ۹۲تا ۹۵ به سه میلیون و ۹۷۴هزار و ۱۲۰تن کالا، به ارزش ۴۵۵میلیون و یکهزار و ۸۱۵ دلار رسید که رشد ۶۶و ۵۱درصدی در وزن و ارزش نسبت به چهار ساله قبل داشته است. اما در واردات از قطر در این دوره کاهش ۹۹درصدی در وزن و ۶۶درصدی در ارزش را شاهد بودیم.

سخنگوی گمرک در خصوص تجارت با قطر در دولت دوازدهم افزود: در دولت دوازدهم و در بین سال های ۹۶تا ۹۹ و همزمان با تحریم این کشور توسط برخی از کشورهای منطقه، صادراتمان به این قطر به پنج میلیون و ۷۴۹هزار و ۶۹۲تن و به ارزش ۸۷۴میلیون و ۱۸هزار و ۲۲۵دلار رسید که نسبت به دولت یازدهم ۴۵درصد در وزن و ۹۲درصد در ارزش صادرات به قطر افزایش را نشان می دهد و این دوره بالاترین میزان صادرات به قطر از سوی ایران را شاهد بودیم. واردات از قطر نیز در این دوره چهار ساله به پنج هزار و ۸۴۶تن و به ارزش ۶۲میلیون و ۴۷۱هزار و ۴۲۵دلار رسید.

لطیفی گفت: در بررسی آمار تجارت ۲۸ساله با قطر در هفت دولت قبل، بالاترین میزان صادرات به این کشور مربوط به سال ۹۶ با یک میلیون و ۶۵۴هزار و ۸۹۳تن کالا به ارزش ۲۴۱میلیون و ۵۰۳هزار و ۵۴۹دلار و پایین ترین میزان صادرات به قطر، در سال ۷۶با ۷۴هزار و ۴۱۱تن کالا به ارزش ۹میلیون و ۵۰هزار و ۱۶۷دلار بوده است و بالاترین میزان واردات از قطر نیز درسال ۸۶ با ۹۴هزار و ۴۷۶تن کالا به ارزش ۵۷میلیون و ۱۱۰هزار و ۲۸۴ دلار و کمترین میزان واردات نیز مربوط به سال ۷۴ با هزار و ۵۲۰تن کالا به ارزش یک میلیون و ۲۶۱هزار و ۵۷۳دلار بوده است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد ایران و قطر تجارت قطر گمرک تجارت خارجی روح الله لطیفی تجارت با قطر اخبار مرتبط تجارت ۹میلیارد دلاری ایران در آذر ماه عراقی ها ٩٢٠ میلیون دلار کالا از ایران خریدند سهم ۱۹درصدی بخش معدن و صنایع معدنی در صادرات به قطر تجارت ۷.۳میلیارد دلاری ایران در آذرماه سازوکار نامشخص انتشار آمارهای تجارت خارجی مساله‌دار شد تجارت خارجی کشور از مرز ۴۴میلیارد دلار گذشت ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها روایت سخنگوی گمرک از جزییات تجارت ایران و قطر بیشترین گله مندی مردم اطاله دادرسی است گوشت قرمز و برنج ایرانی مشمول قیمت گذاری شدند تاریخ، نحوه پرینت و محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون دکتری اعلام شد آریو ۱۶۰۰ دنده‌ای سایپا چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) برای بهبود معیشت ساکنان حوضه دریاچه ارومیه همکاری می‌کنند بازار مسکن سقوط می‌کند؟ دیدار معاون اقتصادى وزیر امور خارجه و قائم مقام وزارت خارجه اتریش تجربه سفر به تفلیس و باتومی چقدر هزینه دارد؟ + جدول افزایش اعضای هیات های اروپایی در فینال مذاکرات وین سفر هیأت ایرانی به کره‌جنوبی بحران اوکراین یادآور هراس موشکی کوبا است؟ / دست ها روی ماشه شش دلیل برای خرید ساعت هوشمند Watch GT۳ هوآوی خودروی میلیاردی ۱۵ میلیون ارزان شد! + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) هیات اسراییلی در مذاکرات وین! گمانه‌زنی بلومبرگ درباره وقفه در مذاکرات وین بیت کوین چگونه کار می‌کند؟ حذف قرعه کشی خودرو منتفی شد؟/ جایگزین نداریم! قیمت روز آبمیوه گیری + جدول چرا وزارت کار به درگاه صدور مجوزها ملحق نمی شود فوری: در یک قدمی توافق نهایی هستیم رفع اتهام از سه مدیر دولتی در پرونده اتوبوس خبرنگاران خرید سوزوکی چقدر بودجه می خواهد؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) صادرات دام سبک و سنگین رسما متوقف شد یک درمان جدید برای اچ آی وی کشف شد قیمت تلویزیون‌‌ ۳۲ اینچ ال جی چند؟ (جدول) وام ۲۰۰ میلیونی به زودی پرداخت می شود + جزییات حلقه مفقوده شفافیت ماشین جوان پسند آلمانی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) پیش بینی قیمت طلا و سکه برای ۲۸بهمن / کاهش قیمت ها ادامه دارد؟ تعداد شهرهای دارای تنش آبی کاهش می یابد چرا زنان می توانند خلبان باشند اما موتورسوار نه؟ آخرین مهلت دریافت وام مسکن با تخفیف ۵۰ درصدی/ قیمت اوراق مسکن به کانال ۱۶۰ هزار تومان رسید خودروی ۱ میلیاردی چری را می شناسید؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) جهش چشمگیر پرداخت وام به شرکت های دانش بنیان تزریق واکسن کرونا شرط حضور در مراسم اربعین سال ۱۴۰۱ روسیه عقب نشینی نکرده است فوت ۴ کودک بر اثر ابتلاء به کرونا در قم افتتاح یک استادیوم در عراق توسط شرکت ایرانی؛ استقلال و پرسپولیس چه؟! ​طی چند روز توافق یا شروع بحران جدیدترین گوشی شیائومی چند؟ (جدول) ​واکنش منتظری به پیشنهاد عدم افزایش حقوق مجردها تغییر طراحی در نورد ذوب آهن تکلیف سهام عدالت متوفیان مشخص شد / وارثان چگونه اقدام کنند؟ گیمینگ ۵۲ درصد از کل فعالیت ها در بلاک چین را تشکیل می دهد محرومیت مخالف عزیزی خادم لغو شد ارزان ترین لکسوس در بازار چند؟ + جدول قیمت کامل (۲۷ بهمن ۱۴۰۰) رییس جمهور نباید به خاطر یک آبرسانی با ماشین به یک روستا برود قیمت زعفران درجه یک (جدول) پیش بینی قیمت دلار برای ۲۸بهمن/ واکنش مثبت بازار به مذاکرات بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران و قطر تجارت قطر گمرک تجارت خارجی تجارت با قطر بالاترین میزان جدول قیمت کامل صادرات به قطر واردات از قطر کالا به ارزش سخنگوی گمرک ایران و قطر دلار رسید صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران